IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 години без Пол Уокър: Дъщеря му Медоу с емоционално послание

2 декември 2021 10 40

Джордана Брустър, Вин Дизел и Тайрис Гибсън също отдадоха почит на колегата си

Снимка: БГНЕС/Getty

Снимка: БГНЕС/Getty

Дъщерята на Пол Уокър продължава да почита наследството му.

На 30 ноември Медоу Уокър използва социалната мрежа Instagram, за да почете баща си на осмата годишнина от смъртта му. „Обичам те и ми липсваш безкрайно. Днес и всеки ден празнувам твоя живот, твоята любов. И теб, моят най-добър приятел“, написа моделката. До емоционалното съобщение Медоу беше прикачила снимка, на която Пол я целува по бузата. В допълнение към милата публикация, тя насърчи феновете си да подкрепят фондацията на Пол Уокър.

Официалният профил на Пол също го почете на тъжната годишнина. Медоу сподели публикацията в своите истории в Instagram. На снимката Уокър гледа към хоризонта, подпрял брадичка в едната си ръка. „Трудно е да повярваме, че са минали осем години. Спомняйки си за Пол Уокър и неговото наследство, се надяваме да се присъедините към нас и да почетете паметта му чрез подкрепата на фондацията „Пол Уокър“ в нейния опит да носи добрина по света чрез спасяването на океаните, осигуряването на образование и други“, гласеше описанието.

Колегите на Пол от поредицата „Бързи и яростни“ също го почетоха на 30 ноември. Джордана Брустър, която игра неговата половинка на екрана, сподели снимка на Пол с надпис „8 години“. Тайрис Гибсън пък публикува фен видео, което документира приятелството му с Уокър.

„Днес, преди 8 години, загубихме нашия скъп брат, един от най-добрите ми приятели и човек, който винаги ме подкрепяше... Човек, който се застъпваше за мен и аз се застъпвах за него. Една от най-искрените и честни души, която някога е живяла на тази планета. На днешния ден, около 18:30 часа, аз получих едно от най-лошите телефонни обаждания в живота си“, написа Тайрис.

Актьорът допълни, че постоянно чувства духа и енергията на Пол около себе си и все още може да чуе уникалния му смях в главата си. „Липсват ми твоите прегръдки и твоето чувство за хумор...“. Тайрис споделя, че с Пол са имали толкова близка връзка, че са се разбирали само с поглед, разменен от двете страни на стаята. „Всеки, който е имал честта да срещне Пол, ще ви каже, че тези истории са истина... Почивай, ангеле, почивай“, завърши Гибсън.

Вин Дизел, който е един от най-близките приятели на Пол и кръстник на Медоу, също се включи в почестите. Той избра да разкрие какво влияние е имал Уокър върху семейството му и какъв съвет му е дал във важен момент.

„Казах ти, че детето ми се ражда и че не знаех какво да очаквам, когато отида в болницата. Никога няма да забравя какво ми каза ти. Каза ми, че много мъже биха ме посъветвали да чакам отвън, но това е грешното решение. Трябва да вляза вътре, да срежа пъпната връв и това ще бъде най-хубавият ден в живота ми“, пише Дизел. Той допълва, че Уокър е говорил с опит, защото вече е бил баща на дъщеря.

Именно Дизел беше човекът, който заведе Медоу до олтара през октомври, когато тя се омъжи за актьора Луис Тортън-Алън. Актьорът зачекна и тази тема в почетния си пост. „Трагедиите в живота винаги са последвани от благословии, ако имаш вяра и си отворен за тях“. Оказва се, че Медоу е помолила 13-годишната дъщеря на Вин – Хания Синклер – да бъде шаферка на сватбата. Именно за Хания Дизел е получил съвета от Пол.

„Как можех да зная, че това нещо се случи 13 години след раждането на моя ангел... Но явно някак си ти си знаел“, завърши Дизел.

Пол Уокър загина в автомобилна катастрофа през 2013 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари